Till land.seKundservice

Tidningen Land - för ett hållbart land

Personliga möten från hela landet och massor av inspiration för hem och trädgård
SPARA 169 kr

1 år med Land
1255kr (26:-/nr)
Beställ
Bekväm tillsvidareprenumeration – avsluta när du vill.

”Ständigt i folkets tjänst, med rätt ämnen!”

Livet på landet-trenden växer sig allt starkare med odling, närproducerat, gör-det-själv, naturligt och jordnära i fokus. Allt det som Land står för med stor trovärdighet och som våra härligt hängivna läsare älskar. Landläsarna lever moderna liv utanför storstäderna med familj, hus, företagande och gemenskap.


Land tror på det som är äkta, nära och hållbart. Den familjära tonen i Land gör det möjligt att förklara komplexa frågor så att många kan ta till sig budskapet. Land både lär ut och roar samtidigt som den knyter samman land och stad.


Hus och trädgård, hälsa och mat, djur och natur – alltid ur ett hållbarhetsperspektiv – är ämnen som Land lyfter med stor trovärdighet och som våra härligt hängivna läsare älskar.


Landsbygdens röst som för samman stad och land sedan starten 1971 – då, nu och framåt. Vinnare av Sveriges Tidskrifters Stora Pris 2020.

Det här är Land

Livet på landet
Personliga möten
Läckra recept
Djur & natur
Motor, jakt & fiske
Fixa själv
Pyssel & kryss
Trädgård & odling
Hantverk & byggnadsvård

Så tycker Lands läsare

Att läsa Land är en självklarhet! Tips, tricks och nyttig läsning för oss som bor på landsbygden.

Daniel Nylund i Ransta

Jag slukar varje artikel. Tidningen känns personlig och jordnära. Alltid bra tips med en bredd från kroppen, trädgården till stickningen och matlådan. En tidning jag längtar efter, som betyder fredag och helg. Jag läser den lite snabbt först och sen fördjupar jag mig i artiklarna under hela veckans frukostar!

Helena Höglund

Jag gillar att läsa om djur och vår härliga natur.

Therese & ”Chester” Nylund i Ransta

Jag tycker om att ha Land i min vardag, att läsa om vad som händer i landet, få inspiration och inredningsidéer till huset, råd och tips för min lilla trädgård och en stunds korsord då och då. Det är också härligt att få nya idéer och skaparlust. – Läs Land du med!

Britt-Louise, Arbetskonsulent från Värmland